Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis and other mycobacteria in retail milk and dairy products in Argentina
Cirone, K.; Morsella, C.; Mendez, L.; Fernando Paolicchi, F.
Case Report Outbreak of Winter Coccidiosis in calves from Northwestern Argentina
Olmos, L.H.; Avellaneda-Cáceres, A.; Aguirre, L.S.; Sandoval, G.V.; Medina, D.M.; Vitulli-Moya, G.; Colque-Caro, L.A.; Micheloud, J.F.
Evaluation of new pasture legumes options in the Pampa-Patagonia transitional region of Argentina
Renzi, J.P.; Chantre, G.R.; Reinoso, O.; Quintana, M.; Grand, A.; Cantamutto. M.A.
Evaluation of polymorphisms at the 3´ UTR SLC11A1 gene microsatellites and their associations with the outcome of Brucella abortus infection in Bos taurus cattle
Hasenauer, F.C.; Caffaro, M.E.; Poli, M.A.; Rossetti, C.A.
Seed production of common teasel (Dipsacus fullonum) and response to intraspecific competition in Buenos Aires province, Argentina
Daddario, J.F.F.; Tucat, G.; Fernández, O.A.; Bentivegna, D.J.
Prevalence and risk factors of teat end hyperkeratosis in cows from the Urals region of Russia
Barkova, A.S.; Verkhoturov, V.V.
SUPPLEMENT IN SPANISH
Evaluación y análisis de técnicas de preservación de hortalizas de IV gama
Franco-Crespo, C.; Analuisa, M.
Caracterización de la biomasa residual de genotipos de alcaucil para su potencial aplicación en alimentos
Rotondo, R.; Romero, D.; Grasso, R.; Ortiz Mackinson, M.; Balaban, D.; Samardich, D.; Rodríguez, G.; Périgo, C.; Escalante, A.
Influencia de la dieta con taninos y del almacenamiento refrigerado sobre la calidad sensorial del músculo semitendinosus cocido sous – vide de vaca de refugo
Urbani, V.; Biolatto, A.; Palladino, M.
Remoción de plomo en suelos contaminados con relaves mineros a través del vermicompostaje
Canales Gutiérrez, A.; Belizario Quispe, G.; Chui Betancur, H.; Roque Huanca, B.