Evaluation of soybean mutant lines for resistance to stink bugs (Hemiptera: Pentatomidae)
Vicentin, I.G.; Cuatrin, A.L.; Ghione, C.E.; Lombardo, L.A.; Saluso, A.
Canary seed flour as a promising new ingredient for gluten-free cookies
Gozzi, M.S.; Rosito, P.J.; Cisternas, M.E.; Fiorito, R.; Játiva Gutiérrez, M.P.; Ormando, P.
Bovine diplodiosis in northwestern Argentina: description of three outbreaks
Ruiz, A.F.; Mercado-Cárdenas, G.; Medina, D.M.; Colque-Caro, L.A.; Avellaneda-Cáceres, A.; Aguirre, L.S.; Sandoval, G.V.; Singh-Ruiz, J.D.; Micheloud, J.F.
Iparraguirre, J.; Masciarelli, O.; Lopez, V.; Mulko, J.; Piatti, D.; Llanes, A.
Lavallén, C.M.; Villanueva, C.; Dománico, R.; Hirsch, D.; Dopchiz, M.C.
Productivity and nutritional quality of forage sorghum cultivars in northeastern Argentina
Loizaga, U.D.; Cajide, E.J.; Chabbal, M.D.; Giménez, L.I.; Botta, G.F.; Hidalgo, R.J.
Carbon footprint of maize produced in Argentina
Bongiovanni, R.; Tuninetti, L.; Vigneau, P.; Gayo, S.
RIA 51 N.º 1 April 2025 | RIA publishes under a Creative Commons Atribución-No Comercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) license