CURRENT ISSUE


RIA 48 N.º 3 November 2022
RIA 48 N.º 3 November 2022

Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis and other mycobacteria in retail milk and dairy products in Argentina

Cirone, K.; Morsella, C.; Mendez, L.; Fernando Paolicchi, F.

 

Case Report Outbreak of Winter Coccidiosis in calves from Northwestern Argentina

Olmos, L.H.; Avellaneda-Cáceres, A.; Aguirre, L.S.; Sandoval, G.V.; Medina, D.M.; Vitulli-Moya, G.; Colque-Caro, L.A.; Micheloud, J.F.

 

Evaluation of new pasture legumes options in the Pampa-Patagonia transitional region of Argentina

Renzi, J.P.; Chantre, G.R.; Reinoso, O.; Quintana, M.; Grand, A.; Cantamutto. M.A.

 

Evaluation of polymorphisms at the 3´ UTR SLC11A1 gene microsatellites and their associations with the outcome of Brucella abortus infection in Bos taurus cattle

Hasenauer, F.C.; Caffaro, M.E.; Poli, M.A.; Rossetti, C.A.

 

Seed production of common teasel (Dipsacus fullonum) and response to intraspecific competition in Buenos Aires province, Argentina

Daddario, J.F.F.; Tucat, G.; Fernández, O.A.; Bentivegna, D.J.

 

Prevalence and risk factors of teat end hyperkeratosis in cows from the Urals region of Russia

Barkova, A.S.; Verkhoturov, V.V.

 

SUPPLEMENT IN SPANISH

 

Evaluación y análisis de técnicas de preservación de hortalizas de IV gama

Franco-Crespo, C.; Analuisa, M.

 

Caracterización de la biomasa residual de genotipos de alcaucil para su potencial aplicación en alimentos

Rotondo, R.; Romero, D.; Grasso, R.; Ortiz Mackinson, M.; Balaban, D.; Samardich, D.; Rodríguez, G.; Périgo, C.; Escalante, A.

 

Influencia de la dieta con taninos y del almacenamiento refrigerado sobre la calidad sensorial del músculo semitendinosus cocido sous – vide de vaca de refugo

Urbani, V.; Biolatto, A.; Palladino, M.

 

Remoción de plomo en suelos contaminados con relaves mineros a través del vermicompostaje

Canales Gutiérrez, A.; Belizario Quispe, G.; Chui Betancur, H.; Roque Huanca, B.

ver